top of page
Melissa Venema KL-15.jpg
Over Melissa

Melissa Venema is een internationale artieste.

Ze heeft concerttournees gegeven in veel verschillende landen, waaronder Amerika, Taiwan, Mexico, Zuid-Afrika, Duitsland, Oostenrijk, België, Slowakije, Canada en Engeland. Ze werkte ook als soloartiest samen met het Johann Strauss Orkest met André Rieu, het Royal Philharmonic Orchestra London, het Metropole Orkest, Taipei Chinese Orchestra, het ORF Vienna Radio Symphony Orchestra en het Durango Symphony Orchestra.
 
Melissa Venema KL-10.jpg
Reviews

Melissa Venema is een trompettiste van uitzonderlijke klasse. Haar toon is vol en krachtig en ze speelt met buitengewoon veel expressiviteit. Ze heeft het vermogen om de muziek zelf het verhaal te laten vertellen en lagen van emoties voelbaar te maken. Samenspelen met haar is genieten, vanwege haar natuurlijke manier van fraseren en haar talent om de muziek bewegelijk te laten ademen. Ze maakt de muziek begrijpelijk, ze musiceert oprecht en uit het hart. Mijn compositie ‘The Kingdom’ is speciaal voor haar geschreven, de officiële première was in de grote zaal van Het Koninklijk Concertgebouw. Ze vertolkte het uitdagende werk, dynamisch, virtuoos en intens. Melissa is een klasse apart.
- Wibi Soerjadi


Wat muziek kan doen...
Hij hield er zó van. Erelid van de muziekvereniging, enorm gewaardeerd om al zijn inspanningen. Een gepast afscheid was vanzelfsprekend: trompettiste Melissa Venema bracht een indrukwekkend muzikaal eerbetoon. Onder 'Il Silenzio' werd het letterlijk stil...  
Hoe een afscheid zo mooi kan zijn....

- Aster uitvaartzorg
bottom of page